Holdmatchen

Holdmatchen, både for firmahold og DCU klubber

Du er alene i sadlen, og kun du kan få hjulene på din cykel til at rulle. Men alligevel er det en kæmpe force at have et hold af klubkammerater omkring sig, når uret tikker, og hjelmen er spændt til dette års udgave af den fynske cykelklassiker, Fyen Rundt.

Med Holdmatchen inviterer Fyen Rundt dig og dine kammerater til at danne store som små hold, hvor rytterne kan støtte hinanden undervejs på ruterne i det smukke fynske landskab. Fyen Rundt har oven i købet sørget for, at den mentale opbakning ikke er den eneste gode grund til at få klubkammeraterne med op i sadlen d. 16. juni.

DCU Klubber

Kører dit hold for en cykelklub under Danmarks Cykle Union, får I en helt særlig DCU-holdrabat på deltagergebyret og kører dermed Fyen Rundt på samme vilkår som sidste år. Og ikke nok med det. Der er nemlig også en meget flot og efterstræbelsesværdig pokal til det største hold, der stiller til start. En pokal, der til evig tid kan stå og svælge i misundende blikke i klublokalet og minde dig og dine holdkammerater om Fyen Rundt 2018.

Klubbens kasserer eller formand laver en samlet tilmelding og afregner samlet via faktura fremsendt af Fyen Rundt.

For at opnå DCU Klubfordelene skal I mindst være 10 tilmeldte.

Firmahold

Vil du være med til at give dine kunder, medarbejdere eller kollegaer en helt særlig oplevelse i den smukke fynske natur, så har Fyen Rundt et godt tilbud til dig.

Fyen Rundt giver mulighed for at tilmelde jer som firmahold til årets fynske cykeludfordring. I får 10 pct. rabat på deltagergebyret og ikke uvæsentligt – en samlet regning i virksomhedens postkasse.

Distancen er valgfri for de individuelle deltagere på holdet, og vilkårerne er nøjagtig de samme som for individuelle deltagere. Det hele bliver bare lidt billigere og lidt sjovere i selskab med dit firmahold.

Der er masser af rum for udfoldelse af det sociale efter løbet, hvor vi fyrer op under en enestående folkefest med cykelmotion i centrum. After Race Partyet i målområdet ved Munke Mose danner den perfekte ramme om såvel forretningssnak som en kollegial sludder krydret med lidt sjove cykelhistorier.

Sådan tilmelder du dig Holdmatchen

Er du og dine firma / klubkammerater friske, så kontakt Fyen Rundt og modtag jeres helt personlige login til den særlige holdtilmelding.

Uddybende spørgsmål kan rettes til Sten Poulsen, tlf. 28 11 34 22, stenpconsulting@outlook.dk

Follow

Follow @fyenrundtdk

eller brug #fyenrundt2018

Nyheder